Kom studeren in Venray!

Venray is een historische stad in het noorden van Limburg. De stad biedt voor ieder wat wils. Ga in je pauze lekker een broodje halen bij Bufkes. Na school kun je shoppen bij een van de vele leuke winkels, zoals Complot Concept Store. Of probeer jij in de zomervakantie de engste attracties op de kermis uit? En dat alles op een goed bereikbare plek. Naar Venray ga je met de trein, auto, bus fiets of te voet natuurlijk. Wist je dat Gilde Opleidingen recht tegenover station Venray ligt? Meer lezen over Venray doe je hier 

Neem hieronder alvast een kijkje bij de locatie.  

Je vindt hier meer dan 30 opleidingen!

Gilde Leerlab Venray

Gilde Leerlab zit gevestigd in Schouwburg Venray. Hier word je als student opgeleid in realistische situaties die in verbinding staan met de professionele omgeving. Hierbij staan samenwerkingen met ondernemers uit de regio centraal, maar ook het kunnen bijdragen aan het welzijn van bewoners.

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!