Kom studeren in Venlo

Venlo is een historische stad aan het water in het noorden van Limburg. De stad biedt voor ieder wat wils. In je pauze naar Mocca, Milk and Cookies óf Bufkes voor een lekker broodje. Een hapje eten bij Eddy’s Steaks ’n Sushi. Tot in de late uurtjes uitgaan op misschien wel de gezelligste straat in de binnenstad: De Parade. Zomervakantie? Bezoek dan het gratis festival: Zomerparkfeest! En dat alles op een goed bereikbare plek. Naar Venlo ga je met de trein, auto, bus fiets of te voet natuurlijk. Meer lezen over Venlo doe je hier 

Wist je dat we in Venlo 3 locaties hebben? Neem hieronder alvast een kijkje bij de verschillende locaties.

Je vindt hier meer dan 90 opleidingen!

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!