Kom studeren in Roermond

Roermond is een historische stad aan het water in het midden van Limburg. De stad biedt voor ieder wat wils. In je pauze naar Doedels, Bakker Bart of Bufkes voor een lekker broodje. Op je vrije dag of in de vakanties de beste deals scoren in het Designer Outlet en de dag afsluiten in een van de vele restaurants. In het weekend kun je jouw culturele hart ophalen in ECI Cultuurfabriek of een goed feestje pakken in de Azijnfabriek. Zomervakantie? Bezoek dan het leukste festival aan het water: Solar Weekend! En dat alles op een goed bereikbare plek. Naar Roermond ga je met de trein, auto, bus, fiets of te voet natuurlijk. Meer lezen over Roermond doe je hier.

Wist je dat we in Roermond 5 locaties hebben? Neem hieronder alvast een kijkje bij de verschillende locaties.  

Je vindt hier meer dan 80 opleidingen!

Horecaopleidingen in de binnenstad van Roermond

Wil je een mbo-opleiding volgen in de horeca? Voor (Zelfstandig werkend) Kok, Gastheer/Gastvrouw, (Allround) Hospitality Medewerker of Manager Ondernemer Horeca? Dan volg je deze opleiding in Roermond volledig in de praktijk. Je hoeft dus niet naar school, maar leert over de theorie en de praktijk direct bij een van de deelnemende horecagelegenheden. De opleidingen staan vermeld onder onderstaande locatie Kasteel Hillenraedtstraat

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!